Өте жиі тағамдарды дайындау үшін, біз томат пастасы тек 1-2 ас қасық пайдаланыңыз. Өнімнің қалған табақта тоңазытқышта сақталады, және біраз уақыттан кейін көгермейді және жарамсыз болып қалады.
Осы болдырмау үшін, томат пастасы ұстап болуы мүмкін:
Абайлап қалайы банка екі қақпақтарды консервіленген пышақ ашыңыз. Тек жоғарғы қақпағын алыңыз және таспасымен бүкіл ыдысын қамтиды. Түні мұздатқышқа Фляга. Келесі күні, ыдысын алып тастаңыз.
Ол фильм болды, сондықтан Сіз тек, паста басқан қалады. Егер сіз пастасы пайдаланып отырсаңыз, сізге қажет, сондай-ақ көп кесіп, ал қалғандары мұздатқышқа кері қойылады. Бұл формада, паста дейін 3 ай бойы сақтауға болады.